Punset’s Style


Punset a Esquire

Ahir ( 28/09/2010 ) vaig veure a TV3 el programa que l’Albert Om té el gust de presentar-nos ( el convidat ). Ahir, deia, l’Albert va anar a casa de l’Eduardo Punset té a Fonteta ( Baix Ampurdà ). Ahir, repeteixo, vaig tenir la sensació ( imitant a l’Eduardo ) que sota els mateixos impulsos i sempre lligat a la font dels mateixos les reaccions són completament diferents.

M’explic. Ahir, vaig començar el programa encuriosit per un personatge ( en Punset ) que em cau bé, que és entranyable, savi despistat i com diuen els nens d’ara : “sucre”.

Vaig començar el programa atent, escoltant, veient com l’Albert ens guiava per un camí d’admiració i reverència per aquest senyor que tantes històries i historia guarda rera els seus petits ulls.

El vàrem anar acompanyant pels camins del seu jardí, amb les converses de la seva minyona cordovesa criada a França, junt amb els seus gossos, a l’habitació on dorm, on treballa, juntament amb ell mentre contestava un “feisbuk”, amb la filla i les netes ( i el seu jove que es dedica a la política a ‘madrit’ que no va dir ni mu ni ase ni esta boquita es mía ) , o sigui per un camí de la quotidianitat del dia a dia d’un lliure i bon pensador.

Després de tragar-me religiosament tot el programa vaig anar a dormir, i passar pel sedàs del meu llit de cadena comercial nòrdica totes i cadascuna de les sensacions, imatges i frases que vaig recollir ……

Aquest matí m’he llevat pensant JO-VULL-SER-PUNSET. Així ho he decidit. Avui, jo-vull-ser-punset. I perquè? doncs si, per enveja. Per pura i dura enveja.

La pregunta es què li envejo a aquest home. La intel·ligència, les vivències, els coneixements, els reconeixements, ….

No. El que li envejo es que si jo actués com ell ho fa i em permetés fer moltes de les coses que en el programa apareixen, dirien de mi que sóc: irreverent, cregut, prepotent, pesat, dogmàtic, capritxós, …., ….. en canvi en el seu cas els adjectius que s’hi adiuen ( Om mediante ) es afable, despistat, savi, enlluernador, afectuós, … i com ell mateix diu fantàstic!

MM….jo-vull-ser-punset …… o si més no la fotografia i redacció que el programa ens va convidar a sentir.

Ah!. Dir que la masia de Fonteta també és envejable

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s